ZAKAZALI SEDNICU SKUPŠTINE NA KOJU NISU DOŠLI

14192757_10209319461896601_5325104826565426405_nU Smederevskoj Palanci 6. septembra trebalo je da bude održan treći nastavak, i inače maratonske Treće sednice Skupštine opštine Smederevska Palanka, na koji su došli odbornici opozicije, nekoliko građana i predstavnici medija, bez ijednog pripadnika vladajuće koalicije, da bi iz skupštinske službe, tek posle zakazanog početka sednice, stigla informacija da se sednica odlaže zbog generalnog štrajka u JKP „Vodovod“, koji je otpočeo dan ranije.

Odlaganje su, prema rečima predsednika SO, Vladana Vukovića, tražili odbornici vladajuće koalicije „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

Opozicija je oštro kritikovala ovakav način rada vladajuće strukture uz isticanje da je ovo još jedan dokaz da  sadašnje rukovodstvo opštine nije u stanju da se suoči sa problemima i ozbiljno i odgovorno vodi lokalnu samoupravu.

Inače, zbog situacije u JKP „Vodovod“ zakazana je vanredna sednica SO, koja će biti održana, najverovatnije, 7. septembra u 20 časova, a o nastavku redovne Treće sednice odbornici će biti naknadno obavešteni.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.