ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

ЗАКАЗАЛИ СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ НА КОЈУ НИСУ ДОШЛИ

14192757_10209319461896601_5325104826565426405_nУ Смедеревској Паланци 6. септембра требало је да буде одржан трећи наставак, и иначе маратонске Треће седнице Скупштине општине Смедеревска Паланка, на који су дошли одборници опозиције, неколико грађана и представници медија, без иједног припадника владајуће коалиције, да би из скупштинске службе, тек после заказаног почетка седнице, стигла информација да се седница одлаже због генералног штрајка у ЈКП „Водовод“, који је отпочео дан раније.

Одлагање су, према речима председника СО, Владана Вуковића, тражили одборници владајуће коалиције „Александар Вучић – Србија побеђује“.

Опозиција је оштро критиковала овакав начин рада владајуће структуре уз истицање да је ово још један доказ да  садашње руководство општине није у стању да се суочи са проблемима и озбиљно и одговорно води локалну самоуправу.

Иначе, због ситуације у ЈКП „Водовод“ заказана је ванредна седница СО, која ће бити одржана, највероватније, 7. септембра у 20 часова, а о наставку редовне Треће седнице одборници ће бити накнадно обавештени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *