ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

НОВИ УСПЕСИ МЛАДИХ АТЛЕТИЧАРА „ЈАСЕНИЦЕ“

AK Jasenica logoУ уторак, 21. јула , у Димитровграду је одржана прва овогодишња трка у серији „Кад нема тартана добра је и шљака“. Атлетски клуб „Јасеница“представљало је 16 такмичара, који су освојили 12 медаља.
У конкуренцији девојчица рођених после 2008. ( атлетске школе „Ц“), Ружица Милосављевић је победила у дисциплини двобој, трчању на 30 метара преко препона и 30 метара равно, као и скоку у даљ.
У конкуренцији атлетских школа „Б“, Тамара Ивковић је освојила друго место, а код дечака у истој конкуренцији Лука Ђорђевић је заузео треће место. Дисциплине у којима су се такмичили су трчање на 60 метара, скок у даљ и бацање вортекса.
У конкуренцији атлетских школа „А“, у женској конкуренцији Мила Милосављевић је освојила прво место, а Маја Вићентијевић је заузела треће. У истој узрасној категорији, за дечаке, Бранко Басарић је освојио треће место.

У конкуренцији млађих пионирки, у трци на 600 метара, Тијана Димић је освојила друго место,  а у тркама на 60  и 300 метара Милена Васиљевић је била трећа. У конкуренцији старијих пионирки Милица Митровић је у дисциплинама трчања на 100 и 300 метара такође освојила бронзану медаљу.

На крају такмичења  одржане су две промотивне трке, 60 метара преко препона и штафета 6×200 метара
У трци на 60 метара Милена Митровић је освојила друго место док су у штафети Паланчани  убедљиво освојили прво место.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *