NOVI USPESI MLADIH ATLETIČARA „JASENICE“

AK Jasenica logoU utorak, 21. jula , u Dimitrovgradu je održana prva ovogodišnja trka u seriji „Kad nema tartana dobra je i šljaka“. Atletski klub „Jasenica“predstavljalo je 16 takmičara, koji su osvojili 12 medalja.
U konkurenciji devojčica rođenih posle 2008. ( atletske škole „C“), Ružica Milosavljević je pobedila u disciplini dvoboj, trčanju na 30 metara preko prepona i 30 metara ravno, kao i skoku u dalj.
U konkurenciji atletskih škola „B“, Tamara Ivković je osvojila drugo mesto, a kod dečaka u istoj konkurenciji Luka Đorđević je zauzeo treće mesto. Discipline u kojima su se takmičili su trčanje na 60 metara, skok u dalj i bacanje vorteksa.
U konkurenciji atletskih škola „A“, u ženskoj konkurenciji Mila Milosavljević je osvojila prvo mesto, a Maja Vićentijević je zauzela treće. U istoj uzrasnoj kategoriji, za dečake, Branko Basarić je osvojio treće mesto.

U konkurenciji mlađih pionirki, u trci na 600 metara, Tijana Dimić je osvojila drugo mesto,  a u trkama na 60  i 300 metara Milena Vasiljević je bila treća. U konkurenciji starijih pionirki Milica Mitrović je u disciplinama trčanja na 100 i 300 metara takođe osvojila bronzanu medalju.

Na kraju takmičenja  održane su dve promotivne trke, 60 metara preko prepona i štafeta 6×200 metara
U trci na 60 metara Milena Mitrović je osvojila drugo mesto dok su u štafeti Palančani  ubedljivo osvojili prvo mesto.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.