ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Победа Преферанс клуба „Јасеница“ у Краљеву

DSCF6424У 2. колу Лиге Србије у преферансу, које је одиграно у Краљеву, екипа Преферанс клуба „Јасеница“ остварила је победу у мечу против екипа „Космај“ из Младеновца и „Крагујевац“ са освојених 24,2 поена. После овог кола ПК „Јасеница“ се налази на 5. месту са 41 поеном у укупном пласману.

Паланачки клуб је наступио у саставу: Небојша Влајић, Томислав Радојковић, Славомир Васић, Томислав Петровић и Бранко Лазаревић, који је био најуспешнији играч екипе са освојених 4,5 поена.

Лига Србије се наставља  22. маја, одигравањем 3. кола, у коме је домаћин екипа „Смедерева“. Противници „Јасеници“ ће бити ПК „Џентлмен“ из Велике Плане и ПК „Слога“ из Краљева. Последње коло у пролећном делу шампионата биће одржано у DSCF6367Смедеревској Паланци 29. маја.

У оквиру планираних активности за 2016. годину, 2. маја Преферанс клуб „Јасеница“ организује традиционални Ускршњи турнир. Домаћин турнира је Момир Гајић, члан Клуба, на свом имању у Глибовцу. Право учешћа имају сви заинтересовани играчи са територије Општине Смедеревска Паланка.

 

Небојша Влајић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *