POZIV NA SVEČANO OTVARANjE KOŠARKAŠKOG TERENA „MIROSLAV MUTA NIKOLIĆ“

I Smederevska Palanka se upisala na listu gradova koje je kompanija Mocart obradovala i u okviru velike društveno odgovorne akcije “ Sto terena za jednu igru“ napravila košarkaški teren!

Poznato igralište u u naselju Kolonija, na kom se do skoro igrao samo fudbal, od sada će biti novo mesto okupljanja svih ljubitelja košarke iz ovog dela Srbije. Novo košarkaško igralište nosiće ime sportskog radnika Miroslava Mute Nikolića koji je odrastao u ovom gradu.

Pozivamo sve stanovnike Smederevske Palanke da u utorak, 8. avgusta u 18 časova dođu na teren i da zajedno sa Mutom Nikolićem, koji je igračku karijeru počeo upravo u ovom gardu, otvorimo košarkaški teren u Sinđelićevoj ulici.

Poznati trener se nedavno vratio sa priprema Orlova za predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci, a uskoro ga očekuju novi izazovi sa Partizanom, u čije redove se vratio posle 19 godina.

Svoju uspešnu trenersku karijeru Muta Nikolić gradi gotovo 30 godina. Radeći sa selektorima Željkom Obradovićem i Sašom Đorđevićem, Nikolić je bio deo generacija koja su osvojile srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju i Atlatni, titule prvaka sveta 1998, prvaka Evrope 1997. i srebra na Svetskom prvenstvu 2014. Potvrda za rad i trud u prethodnom periodu  je i želja njegovih sugrađana da košarkaški teren u Smederevskoj Palanci nosi ime “Miroslav Muta Nikolić“.

U društveno odgovornoj akciji kompanije MOCART do sada su obnovljena 44 košarkaška terena širom Srbije. Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke, Zaječara, Užica, Kikinde, Beograda i Subotice, akcija “Sto terena za jednu igru“ se nastavlja, do 100 obnovljenih terena!

Dođite da zajedno otvorimo još jedan teren, ispratimo pomoćnog trenera na pripreme sa Partizanom i poželimo mu mnogo sreće na Evrobasketu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *