ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Спорт

Републичке „Сеоске олимпијске игре“ у Врњачкој Бањи: ДОБАР ПЛАСМАН ЕКИПА ИЗ НАШЕ ОПШТИНЕ

d У конкуренцији народног вишебоја, очекивано су победили мушкарци из Месне заједнице Глибовац, где се годинама негује ова дисциплина

 

На овогодишњим републичком „Сеоским олимпијским играма“, које су одржане у Врњачкој Бањи, учестовале су 94 месне заједнице, и 22 општине из Србије.

Такмичећи се у рукомету, одбојци, баскету, малом фудбалу, шаху, народном вишебоју, стрељаштву, стоном тенису, кросу, пикаду и надвлачењу конопца, у мушкој и женској конкуренцији, такмичари из наше општине остварили су добре резултате, мада се нису пласирали у ранг прве три месне заједнице и три најуспешније општине.

У конкуренцији народног вишебоја, очекивано су победили мушкарци из Месне заједнице Глибовац, где се годинама негује ова дисциплина. Рукометашице Месне заједнице Азања освојиле су треће место, баш као и рукометаши из Глибовца. Женска екипа МЗ Баничина освојила је треће место у кросу, а у стрељаштву су трећи били мушкарци МЗ Глибовац. Такође, у мушкој конкуренцији, екипа из Азање освојила је прво месту у пикаду.

Најуспешније месне заједнице су Мајур из Општине Јагодина, Петница из Општине Ваљево, и Вакуп из Општине Алексинац, а најуспешније општине и градови су Аранђеловац (прво место), Ваљево и Јагодина, који су осовојили другу и трећу позицију.

 

В. Ђ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *