„B 92“: PREDSEDNIK OPŠTINE TRAŽI POMOĆ ZA NOVOGODIŠNJU RASVETU

– Opština Smederevska Palanka pozvala je sve građane i zainteresovane institucije da se angažuju kako bi grad dobio novogodišnje osvetljenje

 

Predsednik Opštine Nikola Vučen objavio je na svom Fejsbuk profilu da uprkos svom trudu, opština nije uspela da obezbedi adekvatnu novogodišnju rasvetu iako su pomoć tražili na više strana.

„S obzirom na generalnu situaciju u našoj opštini i prioritete kojih ima više, prosto nismo u mogućnosti da trenutno izdvojimo sredstva i za te namene. Svesni smo svi da ono što je prethodnih godina predstavljalo novogodišnju dekoraciju prosto nije bilo reprezentativno, uz dužno poštovanje svih. Želeo bih da ovim putem pozovem sve građane da se uključe i daju neku ideju kako bismo to mogli da rešimo“, napisao je on.

Vučen je posebnu molbu uputio lokalnim privrednicima, privatnim i ugostiteljskim radnjama, lokalnim funkcionerima i svim ljudima koji su u mogućnosti da pomognu u obezbeđivanju sredstava za nabavku makar i jedne, ali vredne dekoracije koja će služiti i narednih godina i ostati u gradu.

 

(Preuzeto: sajt B 92)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.