ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

„Б 92“: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ТРАЖИ ПОМОЋ ЗА НОВОГОДИШЊУ РАСВЕТУ

– Општина Смедеревска Паланка позвала је све грађане и заинтересоване институције да се ангажују како би град добио новогодишње осветљење

 

Председник Општине Никола Вучен објавио је на свом Фејсбук профилу да упркос свом труду, општина није успела да обезбеди адекватну новогодишњу расвету иако су помоћ тражили на више страна.

„С обзиром на генералну ситуацију у нашој општини и приоритете којих има више, просто нисмо у могућности да тренутно издвојимо средства и за те намене. Свесни смо сви да оно што је претходних година представљало новогодишњу декорацију просто није било репрезентативно, уз дужно поштовање свих. Желео бих да овим путем позовем све грађане да се укључе и дају неку идеју како бисмо то могли да решимо“, написао је он.

Вучен је посебну молбу упутио локалним привредницима, приватним и угоститељским радњама, локалним функционерима и свим људима који су у могућности да помогну у обезбеђивању средстава за набавку макар и једне, али вредне декорације која ће служити и наредних година и остати у граду.

 

(Преузето: сајт Б 92)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *