ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Четворица припадника Војске Србије повређена у удесу – пребачени у ОБ „Стефан Високи“

A Serbian army unit waits for arrival of Serbian President Boris Tadic in the town of Vranje, 04 January 2006 as a part of his visit to security forces deployed along the administrative border with Kosovo. Tadic said Wednesday that the platform adopted by ethnic Albanian political parties in Presevo, Bujanovac and Medvedja municipalities in southern Serbia on their territorial and political autonomy was a part of a political game in expectation of the future status of Kosovo. AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF / AFP / DIMITAR DILKOFF

Четворица припадника Војске Србије повређена су када се преврнуо војни комби код Велике Плане, преносе „Вечерње новости“. Три особе су лакше повређене, а једна тешко.

Комби се налазио у зауставној траци када га је отпозади ударио шлепер мађарских регистарских ознака којим је управљао држављанин Србије. Војни комби налазио се у зауставној траци, а у њему су се налазили цивили, односно мајстори који су били на путу за Нови Пазар где је требало да буду ангажовани.
Повређене су збринуле екипе Дома здравља из Велике Плане, а потом су пребачени у Општу болницу „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци где су задржани. У току је операција тешко повређене особе.
У Министарству одбране је речено да су војници лакше повређени, јавља Бета.

 

(Преузето: Вечерње новости)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *