ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Пајтић повукао потез какав после 5. октобра нико у Србији није повукао

94815Председништво Демократске странке једногласно је одлучило о обавези одборника Демократске странке да промене одлуку о смени председника Општине Велика Плана Дејана Шулкића из Демократске странке Србије, поново га изаберу на то место и да упуте извињење грађанима Велике Плане.

***

Свашта се последњих дана говорка у београдском „кругу двојке“ о новим тумбањима у српској политици и судбини Демократске странке.

Упркос свему, Пајтић има нешто што нико после 5. октобра – чак и ако има – није показао.

Показао је да има личне политичке храбрости и поштења и да је у стању да призна макар неке грешке.

Ево доказа.

Вучићеви напредњаци су ових дана уз помоћ одборника ДС-а сменили председника Општине Велика Плана Дејана Шулкића. Пајтић је на то одреаговао сазивањем страначког руководства, о чијој одлуци се појавила једна једина, али за прилике у Србији индикативна реченица:

„Председништво Демократске странке једногласно је одлучило о обавези одборника Демократске странке да промене одлуку о смени председника општине Велика Плана Дејана Шулкића из Демократске странке Србије, поново га изаберу на то место и упуте извињење грађанима Велике Плане“.

***

У закључку ове информације треба додати да је дан касније и распуштен Општински одбор Демократске странке у Великој Плани.

(преузето: Serbian point)

 

2 thoughts on “Пајтић повукао потез какав после 5. октобра нико у Србији није повукао

  • VeraG

    Pajtić gazi po stavovima svojih ljudi, kao da služe samo za izvršavanje njegovih želja. Neka ga slede i dalje ako su ovce za šišanje!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *