ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Петровић: Непријатно је кад ботови не коментаришу твој рад

bg-dragoljub-petrovic-clf-090615.Still009Човек се осећа непријатно кад ботови не прате његов рад и тек када види да га ти организовани коментатори „третирају“ онда схвати да то што ради ипак има неког смисла, каже новинар Дража Петровић.

Поводом своје прве колумне за Н1 телевизију „Хало Бинг, како брат? Занима ли те Вучић?“,  Петровић каже да му је драго што постоји та врста писања колумне за сајт телевизијске куће.

Коментаришући велики број коментара на колумну па и оних ботовских, он је нагласио: „То је део наше свакодневице. Некако, човек се осећа непријатно кад нема ботова. Онда значи да нешто није у реду с њим кад организовани коментатори не прате његов рад. Човек кад види да га ботови третирају онда схвати да ипак има неког смисла то што ради“.

Пишући колумне трудим се да ствари посматрам са ведре стране иако ствари нису баш ведре, каже Петровић наглашавајучи да је посета Вучића Америци била инспиративна. „Све посете наших политичара су инспиративне… кад је Томислав Николић био на Вимблдону, Дачић на молитвеном доручку…увек можете да нађете неку драмску ситуацију коју можете да правите као скеч“

За ову неку врсту сатире којом ја покушавам да се бавим није тешко наћи инспирацију, истиче он и додаје: “Стално људи мисле да смо против власти. Што би били кад су инспиративни? Тако би новинари требало да размишљају. Кад вам је неко инспирација желите да дуже остане“.

 

Анка Милошевић

(Преузето: Н1)

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *