Petrović: Neprijatno je kad botovi ne komentarišu tvoj rad

bg-dragoljub-petrovic-clf-090615.Still009Čovek se oseća neprijatno kad botovi ne prate njegov rad i tek kada vidi da ga ti organizovani komentatori „tretiraju“ onda shvati da to što radi ipak ima nekog smisla, kaže novinar Draža Petrović.

Povodom svoje prve kolumne za N1 televiziju „Halo Bing, kako brat? Zanima li te Vučić?“,  Petrović kaže da mu je drago što postoji ta vrsta pisanja kolumne za sajt televizijske kuće.

Komentarišući veliki broj komentara na kolumnu pa i onih botovskih, on je naglasio: „To je deo naše svakodnevice. Nekako, čovek se oseća neprijatno kad nema botova. Onda znači da nešto nije u redu s njim kad organizovani komentatori ne prate njegov rad. Čovek kad vidi da ga botovi tretiraju onda shvati da ipak ima nekog smisla to što radi“.

Pišući kolumne trudim se da stvari posmatram sa vedre strane iako stvari nisu baš vedre, kaže Petrović naglašavajuči da je poseta Vučića Americi bila inspirativna. „Sve posete naših političara su inspirativne… kad je Tomislav Nikolić bio na Vimbldonu, Dačić na molitvenom doručku…uvek možete da nađete neku dramsku situaciju koju možete da pravite kao skeč“

Za ovu neku vrstu satire kojom ja pokušavam da se bavim nije teško naći inspiraciju, ističe on i dodaje: “Stalno ljudi misle da smo protiv vlasti. Što bi bili kad su inspirativni? Tako bi novinari trebalo da razmišljaju. Kad vam je neko inspiracija želite da duže ostane“.

 

Anka Milošević

(Preuzeto: N1)

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.