ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Шокантна оставка члана Главног одбора СНС: АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ, ТИ ЗЕВСЕ, УМИШЉЕНИ БОЖЕ НАД БОГОВИМА!

igor-d-jaksic-aleksandar-vucic-foto-facebookap-1453241044-827779-Ти, коме народ не одговара и који би исти мењао, а не знам за који …вероватно немачки!!! За мене је мој најбољи од Лондона до Њујорка, јер је МОЈ СРПСКИ НАРОД!

 

Члан главног одбора Српске напредне странке Игор Д. Јакшић јавно се обратио председнику владе и лидеру СНС Александру Вучићу. Јакшић, који је вратио страначку чланску карту СНС, оптужује председника Српске напредне странке за једноумље и рад у личном интересу, а страначке колеге за идолопоклонство, полтронство…

– Умишљени Боже који земљом ходаш ….ти Зевсе….. Боже над Боговима! У странци која је постала демократија једног ума, пуна полтрона и идолопоклонства, где само један човек ради у личном интересу. ТИ! Марко Аурелије је упослио човека који је ишао уз њега и стално му говорио „ти си само човек“ што саветујем и теби – навео је Игор Д. Јакшић. Он је мишљења да премијеру Србије не одговара народ.

– Ти, коме народ не одговара и који би исти мењао, а не знам за који …вероватно немачки!!! За мене је мој најбољи од Лондона до Њујорка ,јер је МОЈ СРПСКИ НАРОД! И, пошто се разликујемо чак толико до непрепознавања, што открих у време твоје владавине… Јер за ово што ти радиш, ја се нисам борио. Враћам ти све оно што си ми дао и што имам од тебе, картице чланства и Главног одбора. Прими моју оставку на свим нивоима. И како наш народ каже „ћераћемо се још“…. политички – закључује Јакшић.

 

(Преузето: Политика)

 

 

One thought on “Шокантна оставка члана Главног одбора СНС: АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ, ТИ ЗЕВСЕ, УМИШЉЕНИ БОЖЕ НАД БОГОВИМА!

  • Ovaj ocigledno nije uspeo da se izbori za svoj deo „kolaca“ pa koristi priliku pred izbore da poentira kod opozicije radi neke buduce prilike…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *