ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Зоран Кесић: КРЕНУЛИ СУ ИЗБОРИ, БОЖЕ НАМ ПОМОЗИ СА ВУЧИЋЕМ!

zoran-kesic-foto-kurir-promo-fotke-1413877818-583196-Облепити све градове и села џиновским, средњим и маленим вучићима. Колосалну макету Вучића поставити у Београд на води

 

И, коначно, ево неких идеја за кампању Српске напредне странке. Фотографисати председника странке Александра Вучића тако да, из којег год угла да га гледате, имате утисак да вас посматра право у очи.

Облепити све градове и села џиновским, средњим и маленим „вучићима“. Колосалну макету Вучића поставити у „Београд на води“. Активисти СНС-а да крену од врата до врата, делећи брошуре „Наш пастир Вучић“, „Кула Вучића“ и „Пробудите се. Вучић је већ будан“.

Вучић да буде на сваком кораку, у сваком дому, у сваком предузећу, у свакој јавној установи… Уствари, Ружић ће моћи из Пјонгјанга да пошаље неколико савета где још и на који начин представити велику љубав народа према Вучићу. Тамо се баш разумеју у љубав народа према вођи.

aleksandar-vucic-foto-ap-1451517821-815435Овакав свеприсутни Вучић једини је могући приказ свега онога што прави Вучић свакодневно ради за добробит Србије и српског народа. Онога тренутка када свим бирачима Вучић буде 24 часа дневно пред очима, када га, мењајући ТВ-канале угледају на сваком, када га бирачко тело, легавши у кревет увече, буде сањало и зором се са осмехом будило са њим, тада ће се избрисати метафизичка разлика између правог Вучића и наше перцепције Вучића.

Тада ће Вучић бити у свима нама. У овом делу текста читалац блога би требало да устане и пет минута аплаудира. Чините то свакодневно и видећете ускоро и сами колико ћете се боље, оптимистичније и напредније осећати.

Вучић ће вас просто увући у себе. И биће вам топлије тамо. А слоган кампање? Зар већ нисте и сами погодили?! А – као Александар. МИ – као… па… сви ми. Н – као напредна.

АМИН.

И нек’ нам је Бог у помоћи.

 

(Преузето: Курир)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *