Dobre vesti iz OB „Stefan Visoki“: NASTAVLJA SE REKONSTRUKCIJA ODELJENJA

 

2014-02-07-945

2014-02-07-948

U Opštoj bolnici „Stefan Visoki“ nastavljaju sa renoviranjem prostorija i odeljenja koja su bila u prilično lošem i zapuštenom stanju.

Najnovije dobre vesti, kao i prošli put kada je novinarima predstavljeno renovirano odeljenje intenzivne nege, saopštio je direktor ove zdravstvene ustanove dr Periša Jovanović.

Ovoga puta predstavnici medija iz Velike Plane i Smederevske Palanke videli su potpuno rekonstruisane Opštu hiruršku operacionu salu i Opštu urološku operacionu salu.

Prema rečima dr Jovanovića u toku su i radovi na rekonstrukciji toaleta na Opštoj hirurgiji, a završena je prva faza novog parking prostora za 56 vozila u donjem delu dvorišta, prema Zlatiborskoj ulici, dok će druga faza biti na jesen.

-Čak i u ovom našem, na žalost, opštem sivilu, ovakvim stvarima nadam se da pokazujemo da ne treba biti depresivan i melanholičan, treba se uzdati u sebe i u svoje snage. Veliki deo onoga što smo do sada uradili plod je naše saradnje sa donatorima, recimo parking nas nije koštao ništa i tu moram da se zahvalim našim prijateljima iz „DM investa“. Takođe, veliku pomoć smo imali i od „Elektromorave“. Dosta poslova obavili smo plaćajući iz sopstvenih sredstava i uz pomoć nekih privrednika iz Palanke. Zato smatram da nema mesta depresiji i nemojte očekivati da će neko drugi uraditi vaš posao. Naš posao moramo mi uraditi sami. Ovo što smo do sada uspeli da rekonstruišemo biće nam pokazatelj za čitavu OB „Stefan Visoki“ u narednom periodu. To je naš cilj – rekao je dr Jovanović.

Tokom obilaska renoviranih prostorija, koje sada zaista izgledaju vrhunski i veoma moderno, dr Jovanović je, uz pomoć svojih saradnika, objašnjavao novinarima šta je sve urađeno, a i kakvi su planovi za naredni period.

2014-02-07-9512014-02-07-9462014-02-07-9432014-02-07-954

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.