ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Добре вести из ОБ „Стефан Високи“: НАСТАВЉА СЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ОДЕЉЕЊА

 

2014-02-07-945

2014-02-07-948

У Општој болници „Стефан Високи“ настављају са реновирањем просторија и одељења која су била у прилично лошем и запуштеном стању.

Најновије добре вести, као и прошли пут када је новинарима представљено реновирано одељење интензивне неге, саопштио је директор ове здравствене установе др Периша Јовановић.

Овога пута представници медија из Велике Плане и Смедеревске Паланке видели су потпуно реконструисане Општу хируршку операциону салу и Општу уролошку операциону салу.

Према речима др Јовановића у току су и радови на реконструкцији тоалета на Општој хирургији, а завршена је прва фаза новог паркинг простора за 56 возила у доњем делу дворишта, према Златиборској улици, док ће друга фаза бити на јесен.

-Чак и у овом нашем, на жалост, општем сивилу, оваквим стварима надам се да показујемо да не треба бити депресиван и меланхоличан, треба се уздати у себе и у своје снаге. Велики део онога што смо до сада урадили плод је наше сарадње са донаторима, рецимо паркинг нас није коштао ништа и ту морам да се захвалим нашим пријатељима из „ДМ инвеста“. Такође, велику помоћ смо имали и од „Електромораве“. Доста послова обавили смо плаћајући из сопствених средстава и уз помоћ неких привредника из Паланке. Зато сматрам да нема места депресији и немојте очекивати да ће неко други урадити ваш посао. Наш посао морамо ми урадити сами. Ово што смо до сада успели да реконструишемо биће нам показатељ за читаву ОБ „Стефан Високи“ у наредном периоду. То је наш циљ – рекао је др Јовановић.

Током обиласка реновираних просторија, које сада заиста изгледају врхунски и веома модерно, др Јовановић је, уз помоћ својих сарадника, објашњавао новинарима шта је све урађено, а и какви су планови за наредни период.

2014-02-07-9512014-02-07-9462014-02-07-9432014-02-07-954

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *