ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Избор најлепшег дворишта, пословног простора и јавне површине: ДОДЕЉЕНЕ И ПОДСТИЦАЈНЕ НАГРАДЕ

6-Такмичило се 55 учесника у четири категорије

 

Општинска туристичка организација привела је крају овогодишњу акцију за избор најлепшег дворишта, пословне површине и јавног простора. Трочлана  комисија на челу с председником Миленом Илић, дипломираним инжењером шумарства за пејсажну архитектуру и хортикултуру, бирала је најбоље међу 55 учесника у четири категорије. Прво, друго и треће место додељено је на основу вредновања слике предела, естетских и визуелних мерила, као и реализације самог идејног решења.

Победник у категорији етно дворишта је Здравка Нешић, друго место припало је  Зорану Маџићу, а треће Радици Ковачевић. Најуређеније  двориште је Славише Стевановића из Смедеревске Паланке, на другом месту пласирао се  Слободан Марковић из Ратара, а треће је заузео Милош  Торбица из Смедеревске Паланке. У овој категорији додељена је и подстицајна награда, а завредела ју је Вера Благојевић.

У категорији Пословног и стамбеног простора  победник је Тома Марковић, власник  ресторана „Етно кутак“ у Смедеревској Паланци, друго место припало је Пицерији „Рио“, а треће ресторану „Језеро“. Додељене су и две подстицајне награде у овој категорији: за одржавање јавне површине у Улици Боје Прокића и фирми „Воћар – Јелић“.

Прво место у категорији школска дворишта припало је Основној школи „Вук Караџић“, друго ОШ „Херој Радмила Шишковић“, а треће ОШ „Брана Јевтић“.

Д. Ј.

fotografija0477 8 14 IMG_0403

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *