Izbor najlepšeg dvorišta, poslovnog prostora i javne površine: DODELJENE I PODSTICAJNE NAGRADE

6-Takmičilo se 55 učesnika u četiri kategorije

 

Opštinska turistička organizacija privela je kraju ovogodišnju akciju za izbor najlepšeg dvorišta, poslovne površine i javnog prostora. Tročlana  komisija na čelu s predsednikom Milenom Ilić, diplomiranim inženjerom šumarstva za pejsažnu arhitekturu i hortikulturu, birala je najbolje među 55 učesnika u četiri kategorije. Prvo, drugo i treće mesto dodeljeno je na osnovu vrednovanja slike predela, estetskih i vizuelnih merila, kao i realizacije samog idejnog rešenja.

Pobednik u kategoriji etno dvorišta je Zdravka Nešić, drugo mesto pripalo je  Zoranu Madžiću, a treće Radici Kovačević. Najuređenije  dvorište je Slaviše Stevanovića iz Smederevske Palanke, na drugom mestu plasirao se  Slobodan Marković iz Ratara, a treće je zauzeo Miloš  Torbica iz Smederevske Palanke. U ovoj kategoriji dodeljena je i podsticajna nagrada, a zavredela ju je Vera Blagojević.

U kategoriji Poslovnog i stambenog prostora  pobednik je Toma Marković, vlasnik  restorana „Etno kutak“ u Smederevskoj Palanci, drugo mesto pripalo je Piceriji „Rio“, a treće restoranu „Jezero“. Dodeljene su i dve podsticajne nagrade u ovoj kategoriji: za održavanje javne površine u Ulici Boje Prokića i firmi „Voćar – Jelić“.

Prvo mesto u kategoriji školska dvorišta pripalo je Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“, drugo OŠ „Heroj Radmila Šišković“, a treće OŠ „Brana Jevtić“.

D. J.

fotografija0477814IMG_0403

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.