ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Извршни одбор ПД „Јасеница“: ПАЛАНАЧКИ ПЧЕЛАРИ У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСА

Пчеларско друштво „Јасеница“ из Смедеревске Паланке, у оквиру акције Савеза пчеларских организација Србије „ПЧЕЛАРИ У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСА“, сакупило је 70 килограма меда, и сав тај мед стављамо на располагање локалној самоуправи, која ће медом помоћи најугроженијем слоју становништва у циљу подизања имунитета и квалитетне исхране за наше најстарије суграђане.

Мед је спакован у теглама од по 1 кг, и овом приликом позивамо локалну самоуправу да колико већ сутра организује преузимање меда из просторија Пчеларског друштва „Јасеница“ у улици Првог српског устанка бр. 190, или да контактирају Пчеларско друштво на телефон 026/312-041, те на други начин организујемо доставу меда локалној самоуправи уколико је то потребно. Будите слободни да поменути мед доставите нашим најугроженијим старијим суграђанима, како би им наш мед помогао да стекну бољи имунитет или да што лакше преболе обољење које узрокује нови корона вирус.

Захваљујемо се свим пчеларима који су показали солидарност и на овај скроман начин помогли својим најстаријим суграђанима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *