Izvršni odbor PD „Jasenica“: PALANAČKI PČELARI U BORBI PROTIV KORONA VIRUSA

Pčelarsko društvo „Jasenica“ iz Smederevske Palanke, u okviru akcije Saveza pčelarskih organizacija Srbije „PČELARI U BORBI PROTIV KORONA VIRUSA“, sakupilo je 70 kilograma meda, i sav taj med stavljamo na raspolaganje lokalnoj samoupravi, koja će medom pomoći najugroženijem sloju stanovništva u cilju podizanja imuniteta i kvalitetne ishrane za naše najstarije sugrađane.

Med je spakovan u teglama od po 1 kg, i ovom prilikom pozivamo lokalnu samoupravu da koliko već sutra organizuje preuzimanje meda iz prostorija Pčelarskog društva „Jasenica“ u ulici Prvog srpskog ustanka br. 190, ili da kontaktiraju Pčelarsko društvo na telefon 026/312-041, te na drugi način organizujemo dostavu meda lokalnoj samoupravi ukoliko je to potrebno. Budite slobodni da pomenuti med dostavite našim najugroženijim starijim sugrađanima, kako bi im naš med pomogao da steknu bolji imunitet ili da što lakše prebole oboljenje koje uzrokuje novi korona virus.

Zahvaljujemo se svim pčelarima koji su pokazali solidarnost i na ovaj skroman način pomogli svojim najstarijim sugrađanima.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.