Po nalogu Komunalne inspekcije očišćene mini-deponije na raznim lokacijama u gradu

DSC05261nfPo nalogu Komunalne inspekcije, nadležne  službe danas su uređivale prostor oko velikih kontejnera za smeće, na više lokacija u gradu, gde su bile stvorene prave mini-deponije.

Prema rečima Predraga Maslovarića, komunalnog inspektora u Opštinskoj upravi, inspekcija često donosi naloge za uređivanje pomenutog prostora, ali je problem u tome što nesavesni građani veoma brzo ponovo razbacaju smeće, mimo postavljenih kontejnera.

DSC05260-Čišćenje grada je krenulo po nalogu Komunalne inspekcije, zbog brojnih pritužbi građana – naglasio je Maslovarić. – Još jednom apelujem na građanstvo da smeće odlaže u kontejnere ili posebne posude za smeće. Takođe, molimo građane da kada primete da neko odlaže smeće van kontejnera, da to odmah prijave, kako bismo mogli brzo da reagujemo. Današnja akcija čišćenja sprovodi se na široj teritoriji grada, kod Bolnice, kod marketa „Idea“, kod Zelene pijace, u ulici Vojvode Mišića, na Koloniji, kod Sportskog centra, u ulici Slobodana Penezića… To su kritična mesta, gde se najviše otpada baca pored kontejnera.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.