ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

По налогу Комуналне инспекције очишћене мини-депоније на разним локацијама у граду

DSC05261nfПо налогу Комуналне инспекције, надлежне  службе данас су уређивале простор око великих контејнера за смеће, на више локација у граду, где су биле створене праве мини-депоније.

Према речима Предрага Масловарића, комуналног инспектора у Општинској управи, инспекција често доноси налоге за уређивање поменутог простора, али је проблем у томе што несавесни грађани веома брзо поново разбацају смеће, мимо постављених контејнера.

DSC05260-Чишћење града је кренуло по налогу Комуналне инспекције, због бројних притужби грађана – нагласио је Масловарић. – Још једном апелујем на грађанство да смеће одлаже у контејнере или посебне посуде за смеће. Такође, молимо грађане да када примете да неко одлаже смеће ван контејнера, да то одмах пријаве, како бисмо могли брзо да реагујемо. Данашња акција чишћења спроводи се на широј територији града, код Болнице, код маркета „Идеа“, код Зелене пијаце, у улици Војводе Мишића, на Колонији, код Спортског центра, у улици Слободана Пенезића… То су критична места, где се највише отпада баца поред контејнера.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *