ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Председник Општине примио Давида Марковића и Данијела Вујасина

IMG_9892Давида Марковића и Данијела Вујасина, младиће из Церовца, који су пре неколико дана пронашли торбу са великом свотом новца и вратили је власнику, примио је председник Општине Смедеревска Паланка, Петар Милић.

У краткој изјави за медије, Давид и Данијел су поновили причу о проналаску торбе са новцем:

–  Ја и мој друг Данијел кренули смо на базен. Најпре смо отишли у Азању, како бисмо повезли и другарицу. Негде код Грчца, на путу смо наишли на торбу. Када смо отворили торбу, видели смо да је унутра велика количина новца. После тога смо позвали полицију, јер смо помислили да је новац можда украден. Негде у том тренутку појавио се и власник, и кренуо ка торби, како би је узео.  Ја сам га замолио да сачека да дође полиција,  да би утврдила да ли је то заиста његов новац. Када се утврдило да је лице које је тражило торбу заиста њен власник,  полиција је узела њихове изјаве, а власник новца и торбе их је „частио“ са по 10 хиљада динара – рекао је Давид Марковић.

IMG_9897– Постали смо популарни. Неки људи желе да се поздраве са нама. Питају нас како се то десило – додаје Данијел, који каже да се осећа поносним због тога што су поступили поштено.

– Ја нисам јунак ове приче, и зато је моја изјава можда сувишна.  Мени је само изузетно драго што у ово време, у оваквој ситуацији у нашој општини, која није завидна – има изузетно честитих људи. Ови млади људи учинили су нешто што је за дивљење, и што треба да буде пример свима. Ја им у име општине захваљујем на делу које су учинили – рекао је Петар Милић, председник Општине.

В.Ђ.

One thought on “Председник Општине примио Давида Марковића и Данијела Вујасина

  • Kad predsednik ne ume da radi ono sto mu je posao onda radi sta zna…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *