Predsednik Opštine Radoslav Milojičić bio na sastanku sa Majklom Devenportom: REALIZACIJA PROJEKTA IZGRADNJE FABRIKE VODE

DAVENPORT_I_KENA_150223_94817– Razgovarano i o mogućoj realizaciji projetka zaštite od „stogodišnjih voda“, odnosno regulacije tokova reka Jasenice i Kubršnice sredstvima EU, u vrednosti od 150 miliona dinara

 

Šef misijie Evropske unije u Srbiji Majkl Devenport primio je u svom kabinetu predsednika Opštine Smederevska Palanka Radoslava Milojičića Kenu sa saradnicima.

Cilj ovog sastanka bio je realizacija projekta izgradnje Fabrike vode koji se finansira sredstvima Evropske unije, a zajednički je za opštine Smederevska Palanka i Velika Plana. Fabrika vode trebalo bi da bude završena do maja 2016. godine čime bi se trajno rešio problem vodosnabdevanja u ove dve susedne opštine.

Devenport i Milojičić su razgovarali i o mogućoj realizaciji projetka zaštite od „stogodišnjih voda“, odnosno regulacije tokova reka Jasenice i Kubršnice sredstvima EU, u vrednosti od 150 miliona dinara.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.