ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

У Дому српског новинарства “Пера Тодоровића” додељена Награда за фељтон Удружења новинара Србије

У Дому српског новинарства “Пера Тодоровића”, у селу Водице код Смедеревске Паланке, одржана је свечана церемонија доделе Награде за фељтон Удружења новинара Србије.

Овогодишњи лауреат је новинар „Политике“, Драгољуб Стевановић, за фељтон „Иван Вдовић ВД и 40 година од новог таласа“, а награду му је уручила председница жирија и уредница Забавног програма Радио телевизије Србије, Оливера Ковачевић.

-Част ми је и задовољство што сам данас овде, први пут и заиста је фасцинантно да постоји нека новинарска кућа у нашој земљи. Фељтон „Иван Вдовић ВД и 40 година од новог таласа“ је у потпуности ауторско дело Драгољуба Стевановића, а поред интервјуа са ВД-овим савременицима, посебну тежину дају му сусрети и разговори аутора са Ивановом мајком – рекла је, поред осталог, председница жирија.

Додели награде присуствовали су Оливера Милошевић, потпредседница УНС-а, Нино Брајовић, генерални секретар УНС-а, као и чланови УНС-а из Смедеревске Паланке и Удружења „Видовача“. Минутом ћутања одата је почаст преминулом председнику ЗТУ “Видовача” Мићи Загорчићу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *