U Domu srpskog novinarstva “Pera Todorovića” dodeljena Nagrada za feljton Udruženja novinara Srbije

U Domu srpskog novinarstva “Pera Todorovića”, u selu Vodice kod Smederevske Palanke, održana je svečana ceremonija dodele Nagrade za feljton Udruženja novinara Srbije.

Ovogodišnji laureat je novinar „Politike“, Dragoljub Stevanović, za feljton „Ivan Vdović VD i 40 godina od novog talasa“, a nagradu mu je uručila predsednica žirija i urednica Zabavnog programa Radio televizije Srbije, Olivera Kovačević.

-Čast mi je i zadovoljstvo što sam danas ovde, prvi put i zaista je fascinantno da postoji neka novinarska kuća u našoj zemlji. Feljton „Ivan Vdović VD i 40 godina od novog talasa“ je u potpunosti autorsko delo Dragoljuba Stevanovića, a pored intervjua sa VD-ovim savremenicima, posebnu težinu daju mu susreti i razgovori autora sa Ivanovom majkom – rekla je, pored ostalog, predsednica žirija.

Dodeli nagrade prisustvovali su Olivera Milošević, potpredsednica UNS-a, Nino Brajović, generalni sekretar UNS-a, kao i članovi UNS-a iz Smederevske Palanke i Udruženja „Vidovača“. Minutom ćutanja odata je počast preminulom predsedniku ZTU “Vidovača” Mići Zagorčiću.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.