„Iskustvo mere“ u Univerzitetskoj biblioteci u Vašingtonu: KNjIGA POSVEĆENA PROFESORU DR ZDRAVKU KUČINARU

 

2 (2) Jedan od priređivanja ove knjige, i jedan od autora priloga je naš sugrađanin, saradnik i kolumnista Palanačkih novina,  Vladimir Đurđević, uz prof. dr Zorana Kinđića iz Beograda

 

 Knjiga „Iskustvo mere“, čiji su saizdavači, osim „Filozofske komune“ i „Dosije studio“ iz Beograda, IGP „Eskić i Miljković“ i Grafički studio „Print Shop“ iz Smederevske Palanke, uvršćena je u fundus velike Univerzitetske biblioteke u Vašingtonu.

Ova monografija, posvećena profesoru Filozofskog fakulteta u Beogradu, dr Zdravku Kučinaru, sadrži 25 originalnih naučnih i stručnih priloga, na engleskom, nemačkom i srpskom jeziku. Jedan od priređivanja ove knjige, i jedan od autora priloga je naš sugrađanin, saradnik i kolumnista Palanačkih novina,  Vladimir Đurđević, uz prof. dr Zorana Kinđića iz Beograda.

2 (1)Knjiga „Iskustvo mere“ nedavno je promisana u Rimskoj dvorani Biblioteke grada Beograda, pred stručnim auditorijumom, a njeni priređivači su o ovoj monografiji govorili u posebnim tematskim emisijama Javnog servisa Srbije.

Knjiga „Iskustvo mere“ nedavno je doživela i svoje drugo izdanje, u tvrdom povezu, a tiraž ove publikacije našao se u takozvanom obaveznom otkupu Ministarstva kulture, tako da će primerak knjige doći u sve značajnije biblioteke u Srbiji.

Osim sadržaja, stručna javnost je posebno pohvalila i grafička rešenja, koja potpisuje, takođe naš sugrađanin, Nenad Stanojević.

 

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *