30. sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka: USVOJEN REBALANS BUDŽETA ZA 2014.  

DSC08451Odbornici Skupštine opštine Smederevska Palanka, na svojoj 30. sednici, usvojili su  Rebalans budžeta Opštine Smederevska Palanka za 2014. godinu. Takođe,  izglasana je Odluka o utvrđivanju građevinskog zemljišta i određivanje doprinosa za uređenje građevinskog zemljišta, kao i Odluka o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije Banje „Palanački kiseljak“ u Smederevskoj Palanci – celina Banja III.

Odbornici su doneli i Odluku o pristupanju izradi Strategije ruralnog razvoja Opštine Smederevska Palanka.

Strategija treba da sadrži opis postojećeg stanja, mogućnosti razvoja, opis razvojnih instrumenata, ciljeve razvoja, viziju, investicionu strategiju i plan potrebnih ulaganja, marketing plan, identifikaciju nosioca razvoja, kao i preduslove za efikasniju politiku ruralnog razvoja na teritoriji Opštine Smederevska Palanka.

Za Opštinskog pravobranioca postavljen je Boris Pavlović, diplomirani pravnik, koji je od 2008. obavljao funkciju Opštinskog javnog pravobranioca, a za v.d. direktora Opštinske turističke organizacije ponovo je imenovan Mladen Mitrović.

Na kraju sednice, predsednik SO, Slavoljub Đurić, poželeo je odbornicima i žiteljima Smederevske Palanke srećne praznike, i uspešnu 2015. godinu.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.