ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Изборна конференција ОО Социјалистичке партије Србије: ПЕТАР ЈЕЛИЋ ПОНОВО ПРЕДСЕДНИК  

uvs141101-003У Великој сали Скупштине општине одржана је 9. Изборна конференција паланачког огранка  Социјалистичке партије Србије.

Од гостију из врха странке овој Конференцији присуствовали су Дејан Бацковић члан председништва, чланови Главног одбора и председник и секретар  ОО СПС Велика Плана Душан Јањићијевић и Жељко Рајић.

Након интонирања државне химне присутнима се обратио председник ОО СПС-а, Петар Јелић, а потом је минутом ћутања одата пошта преминулим члановима Социјалистичке партије Србије у Смедеревској Паланци.

У даљем току Конференције изабрано је Радно председништво, са Славољубом Ђурићем на челу, изабране су Верификациона,Кандидациона и Изборна комисија.

Након тога председник ОО СПС-а Петар Јелић је поднео извештај о раду који су делегати једногласно усвојили, да би у наставку седнице свих 158 присутних делегата приступило гласању.

Једини кандидат за председника Општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Смедеревској Паланци био је Петар Јелић који је поново једногласно изабран на ту функцију.

Новоизабрани председник одмах је одржао и прву седницу Општинског одбора на којој је Славољуб Ђурић изабран на место секретара Извршног одбора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *