Izborna konferencija OO Socijalističke partije Srbije: PETAR JELIĆ PONOVO PREDSEDNIK  

uvs141101-003U Velikoj sali Skupštine opštine održana je 9. Izborna konferencija palanačkog ogranka  Socijalističke partije Srbije.

Od gostiju iz vrha stranke ovoj Konferenciji prisustvovali su Dejan Backović član predsedništva, članovi Glavnog odbora i predsednik i sekretar  OO SPS Velika Plana Dušan Janjićijević i Željko Rajić.

Nakon intoniranja državne himne prisutnima se obratio predsednik OO SPS-a, Petar Jelić, a potom je minutom ćutanja odata pošta preminulim članovima Socijalističke partije Srbije u Smederevskoj Palanci.

U daljem toku Konferencije izabrano je Radno predsedništvo, sa Slavoljubom Đurićem na čelu, izabrane su Verifikaciona,Kandidaciona i Izborna komisija.

Nakon toga predsednik OO SPS-a Petar Jelić je podneo izveštaj o radu koji su delegati jednoglasno usvojili, da bi u nastavku sednice svih 158 prisutnih delegata pristupilo glasanju.

Jedini kandidat za predsednika Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Smederevskoj Palanci bio je Petar Jelić koji je ponovo jednoglasno izabran na tu funkciju.

Novoizabrani predsednik odmah je održao i prvu sednicu Opštinskog odbora na kojoj je Slavoljub Đurić izabran na mesto sekretara Izvršnog odbora.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.