ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Конференција за медије Групе грађана „Сви за Паланку“

2014-02-21-1027У службеним просторијама странке Заједно за Шумадију одржана је конференција за медије новоосноване Групе грађана „Сви за Паланку“ на којој су објашњени разлози за њихово оснивање и програм будућих активности.

Овом скупу, поред чланова руководства ГГ „Сви за Паланку“, присуствовали су и чланови регионалне странке Заједно за Шумадију, који деле исте вредности и убудуће ће наступати заједно.

Председавајући Душан Терзић истакао је, у уводној речи, да се разлози за њихово окупљање налазе у незадовољству стањем у Општини Смедеревска Паланка и њиховом жељом да допринесу да се то у наредном периоду, а посебно након следећих локалних избора, промени на боље. Он је истакао и одговорност представника локалне самоуправе за убрзано пропадање општине.

2014-02-21-1030-Ми нећемо учествовати на овим ванредним парламентарним изборима и оставићемо нашим члановима и симпатизерима да самостало одлуче коме ће дати глас – нагласио је Терзић. – Наш циљ су следећи локални избори за које се и припремамо, на којима ће наш кандидат за председника Општине бити др Никола Грујић. Паланка има много неискоришћених потенцијала, а ми већ имамо спремне пројекте са којима ћемо у наредном периоду упознати суграђане.

Присутним представницима медија обратили су се и Драган Влајић из руководства ове групе грађана, као и Горан Јовановић, председник Општинског одбора Заједно за Шумадију.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *