Konferencija za medije Grupe građana „Svi za Palanku“

2014-02-21-1027U službenim prostorijama stranke Zajedno za Šumadiju održana je konferencija za medije novoosnovane Grupe građana „Svi za Palanku“ na kojoj su objašnjeni razlozi za njihovo osnivanje i program budućih aktivnosti.

Ovom skupu, pored članova rukovodstva GG „Svi za Palanku“, prisustvovali su i članovi regionalne stranke Zajedno za Šumadiju, koji dele iste vrednosti i ubuduće će nastupati zajedno.

Predsedavajući Dušan Terzić istakao je, u uvodnoj reči, da se razlozi za njihovo okupljanje nalaze u nezadovoljstvu stanjem u Opštini Smederevska Palanka i njihovom željom da doprinesu da se to u narednom periodu, a posebno nakon sledećih lokalnih izbora, promeni na bolje. On je istakao i odgovornost predstavnika lokalne samouprave za ubrzano propadanje opštine.

2014-02-21-1030-Mi nećemo učestvovati na ovim vanrednim parlamentarnim izborima i ostavićemo našim članovima i simpatizerima da samostalo odluče kome će dati glas – naglasio je Terzić. – Naš cilj su sledeći lokalni izbori za koje se i pripremamo, na kojima će naš kandidat za predsednika Opštine biti dr Nikola Grujić. Palanka ima mnogo neiskorišćenih potencijala, a mi već imamo spremne projekte sa kojima ćemo u narednom periodu upoznati sugrađane.

Prisutnim predstavnicima medija obratili su se i Dragan Vlajić iz rukovodstva ove grupe građana, kao i Goran Jovanović, predsednik Opštinskog odbora Zajedno za Šumadiju.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.