Održana 54. sednica Opštinskog veća: UKIDAJU SE DNEVNA ISKLJUČENJA VODE  

2014-07-04-1700U maloj sali Skupštine opštine održana je i 54. sednica Opštinskog veća na kojoj je razmatrano devet  tačaka dnevnog reda.

Od značajnijih tema, koje su se našle pred članovima opštinske vlade, izdvajamo „Utvrđivanje predloga rebalansa budžeta Opštine za 2014. godinu“, „Utvrđivanje predloga mreže objekata, vaspitnih grupa, broja dece i broja zaposlenih PU Čika Jova Zmaj za 2014. godinu“, kao i „Razmatranje Izveštaja Komisije za sagledavanje stanja i iznalaženja načina za rešavanje problema u JKP Vodovod sa predlogom kratkoročnih i dugoročnih mera“.

U okviru poslednje navedene tačke direktor JKP Vodovod je istakao da je rad Komisije već dao rezultate i da se od 4 . jula ukidaju dnevna isključenja vode, sa konačnim ciljem da uskoro budu ukinute i noćne restrikcije.

2014-07-04-1701Pored ovih tačaka, usvojeni su i predlozi izveštaja o radu JKP „Pijace, zelenilo i čistoća“ i Opštinske turističke organizacije za prošlu godinu.

Svi predlozi usvojeni na ovoj sednici Opštinskog veća biće i predmet razmatranja odbornika na narednoj sednici Skupštine opštine.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.