ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Одржана 54. седница Општинског већа: УКИДАЈУ СЕ ДНЕВНА ИСКЉУЧЕЊА ВОДЕ  

2014-07-04-1700У малој сали Скупштине општине одржана је и 54. седница Општинског већа на којој је разматрано девет  тачака дневног реда.

Од значајнијих тема, које су се нашле пред члановима општинске владе, издвајамо „Утврђивање предлога ребаланса буџета Општине за 2014. годину“, „Утврђивање предлога мреже објеката, васпитних група, броја деце и броја запослених ПУ Чика Јова Змај за 2014. годину“, као и „Разматрање Извештаја Комисије за сагледавање стања и изналажења начина за решавање проблема у ЈКП Водовод са предлогом краткорочних и дугорочних мера“.

У оквиру последње наведене тачке директор ЈКП Водовод је истакао да је рад Комисије већ дао резултате и да се од 4 . јула укидају дневна искључења воде, са коначним циљем да ускоро буду укинуте и ноћне рестрикције.

2014-07-04-1701Поред ових тачака, усвојени су и предлози извештаја о раду ЈКП „Пијаце, зеленило и чистоћа“ и Општинске туристичке организације за прошлу годину.

Сви предлози усвојени на овој седници Општинског већа биће и предмет разматрања одборника на наредној седници Скупштине општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *