ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Потписан споразум о коалиционој сарадњи Демократске странке и Групе грађана „Домаћински за Паланку“: ПОДРШКА КАНДИДАТУРИ ДР СНЕЖАНЕ ПАВИЋЕВИЋ

DSCN0976Уверена сам да ћемо, заједно, победити на изборима, захваљујући програмима који су врло слични, као и захваљујући досадашњем ентузијазму, елану и позитивној енергији садашњег председника Општине и председника ОО ДС у Смедеревској Паланци – изјавила је др Снежана Павићевић

 

Група грађана „Домаћински за Паланку“ потписала је споразум са Општинским одбором Демократске странке у Смедеревској Паланци, који подразумева подршку демократама, и кандидату ДС за председника Општине. У присуству бројних чланова Групе грађана „Домаћински за Паланку“, споразум су потписали Родољуб Станимировић и др Снежана Павићевић, кандидат Демократске странке за председника Општине Смедеревска Паланка.

DSCN0978После потписивања, Станимировић и др Павићевић дали су кратке изјаве за медије.

– Морам да захвалим својим пријатељима из Групе грађана „Домаћински за Паланку“, који су подржали предлог председништва наше групе грађана да на предстојеће локалне изборе изађемо у коалицији са Демократском странком и подржимо докторку Снежану Павићевић, кандидата за председника Општине Смедеревска Паланка – рекао је Станимировић, и наставио:

– На овај корак одлучили смо се после неколико година успешне сарадње са председником Општине Смедеревска Паланка, и његовим сарадницима. Као коалициони партнери, имали смо веома отворене и коректне разговоре, и сви договори које смо постигли у 90 посто случајева су у потпуности испуњени. Из разговора са кандидатом за председника Општине, др Снежаном Павићевић, и другим људима из Демократске странке, закључили смо да они деле сличне погледе, када је реч о будућим инвестицијама и оном што нас посебно занима, а то је брига о деци, у предшколским установама, у основним и средњим школама, о опоравку школа, санацији и развоју инфраструктуре и путне мреже. То нас је подстакло да без икаквих условљавања иницирамо овај договор са Општинским одбором Демократске странке, да безусловно подржимо кандидатуру др Снежане Павићевић за председника Општине – рекао је Родољуб Станимировић, и истакао да је уверен у изборну победу.

Према његовим речима, листу Општинског одбора Демократске странке треба подржати и из разлога што је на челу Општинског одбора демократа Радослав Милојичић Кена, који је шеф Изборног штаба ДС за целу Србију.

DSCN0979

– У име Демократске странке, захваљујем Групи грађана „Домаћински за Паланку“, а посебно господину Родољубу Станимировићу, на досадашњој успешној сарадњи, на разумевању. Уверена сам да ћемо, заједно, победити на изборима, захваљујући програмима који су врло слични, као и захваљујући досадашњем ентузијазму, елану и позитивној енергији садашњег председника Општине и председника ОО ДС у Смедеревској Паланци – изјавила је др Снежана Павићевић новинарима, после потписивања споразума са Групом грађана „Домаћински за Паланку“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *