ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Саопштење Информативне службе ОО СНС Смедеревска Паланка

default-image_6Реагујући на својеврсне антистраначке активности доскорашњих чланова Српске напредне странке (у вези са иступањем из Странке, а путем друштвених мрежа), Информативна служба ОО СНС Смедеревска Паланка издаје следеће:

САОПШТЕЊЕ

У последњих седам дана, закључно са јучерашњим, Општинском одбору Српске напредне странке у Смедеревској Паланци, приступило је близу четрдесет нових чланова, и то углавном оних који нису имали ранији политички ангажман. Нас у Српској напредној странци, изненадио је број људи чији су мотиви за учлањивање у СНС, пре свега, написи на друштвеним мрежама о иступању појединаца, за које тврде да су представљали непопуларни и одбијајући део чланства. Поред осталог, већина наводи и поверење које су стекли у ново руководство Општинског одбора СНС Смед. Паланка.

У Закључку:

Дугујемо захвалност свима који су нам самовољно учинили овакву услугу. Овим темпом, ОО СНС претендује да постане политички одбор са најквалитетнијим чланством на територији наше општине, а свакако је најмногољуднији.

 

Информативна служба

ОО СНС Смедеревска Паланка

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *