Saopštenje Informativne službe OO SNS Smederevska Palanka

default-image_6Reagujući na svojevrsne antistranačke aktivnosti doskorašnjih članova Srpske napredne stranke (u vezi sa istupanjem iz Stranke, a putem društvenih mreža), Informativna služba OO SNS Smederevska Palanka izdaje sledeće:

SAOPŠTENJE

U poslednjih sedam dana, zaključno sa jučerašnjim, Opštinskom odboru Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci, pristupilo je blizu četrdeset novih članova, i to uglavnom onih koji nisu imali raniji politički angažman. Nas u Srpskoj naprednoj stranci, iznenadio je broj ljudi čiji su motivi za učlanjivanje u SNS, pre svega, napisi na društvenim mrežama o istupanju pojedinaca, za koje tvrde da su predstavljali nepopularni i odbijajući deo članstva. Pored ostalog, većina navodi i poverenje koje su stekli u novo rukovodstvo Opštinskog odbora SNS Smed. Palanka.

U Zaključku:

Dugujemo zahvalnost svima koji su nam samovoljno učinili ovakvu uslugu. Ovim tempom, OO SNS pretenduje da postane politički odbor sa najkvalitetnijim članstvom na teritoriji naše opštine, a svakako je najmnogoljudniji.

 

Informativna služba

OO SNS Smederevska Palanka

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.