ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

Саопштење Повереништва Српске напредне странке: НОВОСТИ У МО СНС АЗАЊА  

azanjaНа редовном састанку МО СНС Азања у повереништву, одржаном у недељу 29. марта, присуствовало је нешто више од педесет чланова и око десеторо гостију из Смедеревске Паланке. Састанком је председавао Повереник МО СНС Азања, г-дин. Драган Минић.

Једна од тачака Дневног реда, између осталих које су се тицале рада и функционисања азањског месног одбора уочи унутарстраначких избора, била је и новост о преласку великог броја чланова СРС у Српску напредну странку. Присутнима на састанку саопштено је да је иницијатива за прелазак великог броја чланства у СНС потекла од г. Николе Минића, који је био доскорашњи председник МО СРС Азања.  Једногласном одлуком присутних чланова, а на предлог г. Драгана Минића, сви потписници приступница су примљени у Српску напредну странку.

Након завршетка састанка, постигнутих договора у вези са другим тачкама Дневног реда, и после пријатног ћаскања међу чланством, за Информативну службу Повереништва ОО СНС Смедеревска Паланка, г. Никола Минић дао је изјаву у вези са одлуком да се прикључи раду и политичком деловању Српске напредне странке.

Како је навео, последњи вандалистички и нецивилизовани поступци и множина инцидената лидера странке којој је донедавно припадао, били су кап у препуној чаши и кумовали су коначној одлуци о преласку. Такође, саопштио је да свој политички ангажман више не жели да траћи на борбу са одавно преминулим политичким личностима, као што то чини и намеће лидер СРС, алудирајући, при том, на скорашњу, бесмислену и репризирану епизоду са глоговим коцем. Говорећи о броју од нешто више од тридесет чланова СРС који су за њим кренули из те странке, изјавио је да су његова реална очекивања да ће барем још двадесет чланова потписати приступнице Српске напредне странке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *