Saopštenje Povereništva Srpske napredne stranke: NOVOSTI U MO SNS AZANJA  

azanjaNa redovnom sastanku MO SNS Azanja u povereništvu, održanom u nedelju 29. marta, prisustvovalo je nešto više od pedeset članova i oko desetoro gostiju iz Smederevske Palanke. Sastankom je predsedavao Poverenik MO SNS Azanja, g-din. Dragan Minić.

Jedna od tačaka Dnevnog reda, između ostalih koje su se ticale rada i funkcionisanja azanjskog mesnog odbora uoči unutarstranačkih izbora, bila je i novost o prelasku velikog broja članova SRS u Srpsku naprednu stranku. Prisutnima na sastanku saopšteno je da je inicijativa za prelazak velikog broja članstva u SNS potekla od g. Nikole Minića, koji je bio doskorašnji predsednik MO SRS Azanja.  Jednoglasnom odlukom prisutnih članova, a na predlog g. Dragana Minića, svi potpisnici pristupnica su primljeni u Srpsku naprednu stranku.

Nakon završetka sastanka, postignutih dogovora u vezi sa drugim tačkama Dnevnog reda, i posle prijatnog ćaskanja među članstvom, za Informativnu službu Povereništva OO SNS Smederevska Palanka, g. Nikola Minić dao je izjavu u vezi sa odlukom da se priključi radu i političkom delovanju Srpske napredne stranke.

Kako je naveo, poslednji vandalistički i necivilizovani postupci i množina incidenata lidera stranke kojoj je donedavno pripadao, bili su kap u prepunoj čaši i kumovali su konačnoj odluci o prelasku. Takođe, saopštio je da svoj politički angažman više ne želi da traći na borbu sa odavno preminulim političkim ličnostima, kao što to čini i nameće lider SRS, aludirajući, pri tom, na skorašnju, besmislenu i repriziranu epizodu sa glogovim kocem. Govoreći o broju od nešto više od trideset članova SRS koji su za njim krenuli iz te stranke, izjavio je da su njegova realna očekivanja da će barem još dvadeset članova potpisati pristupnice Srpske napredne stranke.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.