ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Политика

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Српска напредна странка саопштава да је Демократска странка, партија осведочених лажова, лопова, батинаша и превараната, данас још једном, у свом опробаном маниру, најбезочније слагала грађане Србије.

Радослав Милојичић Кена, познат по томе што пребија грађане на улицама, прети народним посланицима да ће да им избуши гуме на колима, али и по томе што са колегама из ДС-а у кафани може да попије 500 пива, али не и да их плати из свог џепа, већ парама грађана Србије – срамота је Србије, а слика је и прилика Демократске странке и њен истински представник.

Поручујемо батинашу, лопову и лажову, Радославу Милојичићу Кени, који је толико покрао и задужио Смедеревску Паланку, све њене установе и јавна предузећа да годинама неће моћи да се опораве од њега и његове бахатости – да је прошло време и њега и његових батињања, лажи и пљачке.

Демократској странци поручујемо да, у недостатку политичких идеја и програма, слободно настави са лагањем, варањем и подметањем – од гласања из Бодрума и упућивања претњи смрћу себи самима, киднаповања сопствених одборника, до свакодневних прљавих измишљотина – јер им грађани Србије, које су опљачкали до голе коже, ништа више не верују.

 

Служба за информисање

Српска напредна странка

2 thoughts on “САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

  • Keno,Zabela place za tobom Zivkom,Sotkom,Gosom i ostalim lopurdama

    Reply
  • Fali ti samo K, da budes Budak. A vucic place za tobom, bas mu fali jedan takav u cmaru…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *