Trijumf rukometašica OŠ „Radomir Lazić“ na turniru u Gornjoj Trnavi

DSC06942Ženska rukometna sekcija OŠ „Radomir Lazić“ iz Azanje je završila ovogodišnju sezonu učešćem na turniru mlađih kategorija devojčica do 15 godina u Gornjoj Trnavi.

„Trnavački biseri“, šesti po redu, okupili su, u nedelju 22. juna, 12 ekipa devojčica u dve uzrasne kategorije (devojčice do 15 i do 13 godina). Izuzetna organizaciju ŽRK „Kolibri“ iz Gornje Trnave doprinela je da se celog dana u ovom šumadijskom selu igra rukomet, a oni najbolji na kraju turnira nagrađeni su diplomama, medaljama i peharima. Priznanja je dodelio specijalni gost turnira selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković.

U mlađoj kategoriju pobednik turnira je ekipa ŽRK „Radnički“ iz Obrenovca.

U starijoj kategoriji pobednik turnira je Ženska rukometna sekcija OŠ Radomir Lazić“ iz Azanje. Na putu ka još jednom uspehu devojčice iz Azanje su pobedile ekipe ŽRK „Metalac A.D.“ iz Gornjeg Milanovca 11:6, ŽRK „Radnički“ iz Obrenovca 10:9 i ekipu domaćina ŽRK „Kolibri“ iz Gornje Trnave 21:6.

PLASMAN EKIPA NA TURNIRU (igračice do 15 godina)

1. ŽRS OŠ „Radomir Lazić“ (Azanja)

2. ŽRK „KOLIBRI“ (Gornja Trnava)

3. ŽRK „RADNIČKI“ (Obrenovac)

4. ŽRK „MLADOST“ (Smederevska Palanka)

5. ŽRK „METALAC A.D.“ (Gornji Milanovac)

6. ŽRK „METALAC“ (Kraljevo).

DSC06932DSC06935Pored ovoga i dve igračice ekipe OŠ „Radomir Lazić“ su posebno nagrađene i to: Katarina Mratinković kao najbolji golman turnira i Jovana Radovanović kao najbolja igračica turnira.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.