ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ОбразовањеСпорт

Тријумф рукометашица ОШ „Радомир Лазић“ на турниру у Горњој Трнави

DSC06942Женска рукометна секција ОШ „Радомир Лазић“ из Азање је завршила овогодишњу сезону учешћем на турниру млађих категорија девојчица до 15 година у Горњој Трнави.

„Трнавачки бисери“, шести по реду, окупили су, у недељу 22. јуна, 12 екипа девојчица у две узрасне категорије (девојчице до 15 и до 13 година). Изузетна организацију ЖРК „Колибри“ из Горње Трнаве допринела је да се целог дана у овом шумадијском селу игра рукомет, а они најбољи на крају турнира награђени су дипломама, медаљама и пехарима. Признања је доделио специјални гост турнира селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић.

У млађој категорију победник турнира је екипа ЖРК „Раднички“ из Обреновца.

У старијој категорији победник турнира је Женска рукометна секција ОШ Радомир Лазић“ из Азање. На путу ка још једном успеху девојчице из Азање су победиле екипе ЖРК „Металац А.Д.“ из Горњег Милановца 11:6, ЖРК „Раднички“ из Обреновца 10:9 и екипу домаћина ЖРК „Колибри“ из Горње Трнаве 21:6.

ПЛАСМАН ЕКИПА НА ТУРНИРУ (играчице до 15 година)

1. ЖРС ОШ „Радомир Лазић“ (Азања)

2. ЖРК „КОЛИБРИ“ (Горња Трнава)

3. ЖРК „РАДНИЧКИ“ (Обреновац)

4. ЖРК „МЛАДОСТ“ (Смедеревска Паланка)

5. ЖРК „МЕТАЛАЦ А.Д.“ (Горњи Милановац)

6. ЖРК „МЕТАЛАЦ“ (Краљево).

DSC06932 DSC06935Поред овога и две играчице екипе ОШ „Радомир Лазић“ су посебно награђене и то: Катарина Мратинковић као најбољи голман турнира и Јована Радовановић као најбоља играчица турнира.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *