Bruka u Zaječaru: MINISTARKA OTVORILA NEZAVRŠEN MOST

q5lzPKV-Ministarka Zorana Mihajlović i predsednik Skupštine Grada Zaječara danas su u tom gradu svečano otvorili most. Ne bi bio nikakav problem da je most završen

 

Ministarka saobraćaja, Zorana Mihajlović i predsednik Skupštine Grada Zaječara svečano su danas otvorili neizgrađeni most u naselju Kotlujevac, koji povezuje to naselje sa centralnim delom grada.

– Mislim da su naredna dva dana praznik za Srbiju i Zaječar. Sutra ćemo širom Srbije slaviti Vidovdan, a u Zaječaru je danas „mostovdan“ zbog toga što se reč drži i onako kako smo obećali tako smo i uradili – poručila je Mihajlović posle svečanog otvaranja.

Pre će biti da se u Zaječaru slavi „nezavršeni mostovdan“ jer most nije završen.

88q2CrqKako prenosi nezavisni portal „Zaječar online“, čiji su novinari prisustvovali svečanom otvaranju nezavršenog mosta, ogorčeni građani su naoružani pištaljkama zviždali i skandirali: „Lopovi“, „Mirkoviću vrati pare“ i „Mirkoviću lopove“.

– Ovo je sramota šta rade ovi lopovi! Njemu je mesto u zatvor – rekli su ogorčeni građani.

Kako prenosi taj portal, Saša Mirković i Zorana Mihajlović su se na pola mosta okrenuli i seli u besne limuzine i napustili gradilište kako bi izbegli gnev Zaječaraca.

 

(Preuzeto: Zaječar online)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.