ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Брука у Зајечару: МИНИСТАРКА ОТВОРИЛА НЕЗАВРШЕН МОСТ

q5lzPKV-Министарка Зорана Михајловић и председник Скупштине Града Зајечара данас су у том граду свечано отворили мост. Не би био никакав проблем да је мост завршен

 

Министарка саобраћаја, Зорана Михајловић и председник Скупштине Града Зајечара свечано су данас отворили неизграђени мост у насељу Котлујевац, који повезује то насеље са централним делом града.

– Мислим да су наредна два дана празник за Србију и Зајечар. Сутра ћемо широм Србије славити Видовдан, а у Зајечару је данас „мостовдан“ због тога што се реч држи и онако како смо обећали тако смо и урадили – поручила је Михајловић после свечаног отварања.

Пре ће бити да се у Зајечару слави „незавршени мостовдан“ јер мост није завршен.

88q2CrqКако преноси независни портал „Зајечар онлине“, чији су новинари присуствовали свечаном отварању незавршеног моста, огорчени грађани су наоружани пиштаљкама звиждали и скандирали: „Лопови“, „Мирковићу врати паре“ и „Мирковићу лопове“.

– Ово је срамота шта раде ови лопови! Њему је место у затвор – рекли су огорчени грађани.

Како преноси тај портал, Саша Мирковић и Зорана Михајловић су се на пола моста окренули и сели у бесне лимузине и напустили градилиште како би избегли гнев Зајечараца.

 

(Преузето: Зајечар online)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *