SNS botovi se ‘lade na Kopaoniku

fUVQkkkKako Teleprompter.rs saznaje, najvredniji članovi Internet tima Srpske napredne stranke otputovali su pre nekoliko dana na Kopaonik. Botovi su otputovali u subotu, a vraćaju se u nedelju.

– Pre nekoliko nedelja je bila Vrnjačka Banja, a sada su otputovali na Kopaonik. Ponovo su pozvani najvredniji botovi, po rangiranju Slaviše Mićanovića, i ponovo ostaju ceo vikend. Smešteni su u vile kod jednog narodnog poslanika koji je iz Vojvodine. r2OMj5tDogovorili su se da održavaju sastanke i da se odmaraju, bez žurki i pijanki, kao što je bilo prošli put, kaže izvor Teleprompter.rs iz Internet tima SNS-a.

Inače, botovima je bilo strogo zabranjeno fotografisanje jer je, kako kaže naš izvor, “prošli put izbio mini haos” kada su na portalu Teleprompter.rs objavljene fotografije sa žurke u Vrnjačkoj Banji.

Međutim, Teleprompter.rs je došao do nekoliko fotografija sa izleta na Kopaoniku. Bilo je dozvoljeno samo fotografisanje u prirodi.

Slaviša Mićanović, šef Internet tima SNS-a, izbegavao je fotografisanje, ali je njegov zamenik i savetnik predsednika Srbije, Simo Čulić sa zadovoljstvom pozirao pred kamerama.

iWXWLuuIzgleda da su botovi prvi poslušali Vučićev savet da građani Srbije letuju u otadžbini kako bi se povećale penzije. Nismo uspeli da saznamo li su SNS botovi dobili vaučere od 5.000 dinara za smeštaj u vili narodnog poslanika iz Vojvodine, ali znamo da se i ovaj izlet finansira iz budžeta Srpske napredne stranke koja dobija novac iz državnog budžeta za “redovan rad stranke”.

 

(Preuzeto: Teleprompter.rs)

 

You may also like...

1 Response

  1. Kole kaže:

    Tako i treba! A ne ko naši DS opštinari po belom svetu. Sve kao finansira ih EU i šta ja znam ko sve.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.