ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

СНС ботови се ‘ладе на Копаонику

fUVQkkkКако Телепромптер.рс сазнаје, највреднији чланови Интернет тима Српске напредне странке отпутовали су пре неколико дана на Копаоник. Ботови су отпутовали у суботу, а враћају се у недељу.

– Пре неколико недеља је била Врњачка Бања, а сада су отпутовали на Копаоник. Поново су позвани највреднији ботови, по рангирању Славише Мићановића, и поново остају цео викенд. Смештени су у виле код једног народног посланика који је из Војводине. r2OMj5tДоговорили су се да одржавају састанке и да се одмарају, без журки и пијанки, као што је било прошли пут, каже извор Телепромптер.рс из Интернет тима СНС-а.

Иначе, ботовима је било строго забрањено фотографисање јер је, како каже наш извор, “прошли пут избио мини хаос” када су на порталу Телепромптер.рс објављене фотографије са журке у Врњачкој Бањи.

Међутим, Телепромптер.рс је дошао до неколико фотографија са излета на Копаонику. Било је дозвољено само фотографисање у природи.

Славиша Мићановић, шеф Интернет тима СНС-а, избегавао је фотографисање, али је његов заменик и саветник председника Србије, Симо Чулић са задовољством позирао пред камерама.

iWXWLuuИзгледа да су ботови први послушали Вучићев савет да грађани Србије летују у отаџбини како би се повећале пензије. Нисмо успели да сазнамо ли су СНС ботови добили ваучере од 5.000 динара за смештај у вили народног посланика из Војводине, али знамо да се и овај излет финансира из буџета Српске напредне странке која добија новац из државног буџета за “редован рад странке”.

 

(Преузето: Телепромптер.рс)

 

One thought on “СНС ботови се ‘ладе на Копаонику

  • Tako i treba! A ne ko naši DS opštinari po belom svetu. Sve kao finansira ih EU i šta ja znam ko sve.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *