ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Вучићев син се бахатио у Будви на Карићевој јахти: ЧУВАЛЕ ГА „КОБРЕ“

8WAQGc5Док премијер Вучић апелује на грађане да летују у Србији, његов малолетни син Данило провео је годишњи одмор у Будви и то на Карићевој јахти!

БАХАТО ДА БАХАТИЈЕ НЕ МОЖЕ БИТИ

Како Teleprompter.rs сазнаје од извора из Владе Србије, малолетни син Александра Вучића, Данило Вучић, провео је годишњи одмор на црногорском приморју. Наш извор додаје да је веома мали број људи знао за ово путовање.

– Само неколико људи је знало да је син Александра Вучића ове године летовао у Црној Гори. Ја више нисам могла да ћутим и да гледам премијера како кињи грађане који нису летовали у Србији, док се његов син бахати у Црној Гори о трошку тих истих грађана. Иначе, сви ми знамо да он сваке године летује у Црној Гори, али нико не сме ништа да каже – наводи наш извор из Владе Србије.

Она додаје да је генерални секретар Владе Србије, Новак Недић, отпутовао у Црну Гору са малолетним Данилом.

– Ово све вам говори јер знам да је Новак Недић отишао на летовање са Данилом. Недић је на неки начин ментор малолетном Данилу. Мора да UGEgJncга прати у стопу, додаје она.

IbCPjv8Иначе, Недићев отац, Војислав Недић, адвокат и близак сарадник Александра Вучића, недавно је саградио луксузну вилу вредну милион евра у Ријеци Режевића.

Према ранијем писању црногорских „Вијести”, вила се налази у месту познатом по „најскупљем квадрату на будванској обали”.

Како Teleprompter.rs сазнаје од другог извора, Недић је преко извесног Небојше Јанићијевића „Блеска” средио Вучићевом сину провод на јахти која припада Карићима. Млађани Вучић виђен је на Карићевој јахти између 20. и 23. јула.

G1soKkD– Малолетни Данило се уз алкохол и девојке проводио на јахти која припада Карићима. Зна се тачно која је чија јахта. Стварно је интересантно да се у том тренутку одмах поред Карићеве јахте, где је био Вучићев син, налазила и јахта Дарка Шарића – прича један очевидац за Teleprompter.rs.

Небојша Јанићијевић, веза преко које је Новак Недић средио малолетном Данилу провод на Карићевој јахти, у медијима је раније представљен као „човек од поверења Томислава Николића”.

8HyTLtJРежимски таблоид „Информер” раније је објавио фотографију на којој се види Јанићијевић у друштву уредника „Информера” Драгана Вучићевића и Богољуба и Драгомира Карића. Фотографија је настала када је Вучићевић отпутовао у Москву како би за ТВ „Пинк” одрадио „ексклузивни” интервју са Карићима.

Према писању појединих медија, Јанићијевић се представља као незванични саветник uAhi8qCза економију Томислава Николића. Спекулише се да је управо он главна веза за повратак Карића у Србију.

ДАНИЛА ЧУВАЛЕ „КОБРЕ”

Према сазнањима портала Teleprompter.rs, малолетни Данило Вучић бахатио се по црногорском приморју у пратњу војног обезбеђења „Кобре”.

– Ма наравно да су биле „Кобре” са малолетним Данилом. Вучићев син већ дуже време има војно обезбеђење – додаје наш извор који је лично видео Данила Вучића у Будви.

Nmw8akmДодаје да је Вучићев син током свог боравка у Будви одсео у хотелу „Сплендид” – најлуксузнијем и најскупљем хотелу на црногорском приморју.

ВУЧИЋ ЛИЦЕМЕР

Подсетимо да је Александар Вучић овог лета покренуо кампању „Моја Србија”. Премијер већ неколико месеци позива грађане да летују у Србији како бисмо „показали да наша земља има туристичке капацитете и садржаје који могу да буду далеко боље искоришћени, а да уједно новац грађана остане код нас”.

Влада Србије делила је ваучере од 5.000 динара грађанима који су ове године летовали у домовини.

Врхунац лицемерја забележен је када је Вучић пре неколико дана на конференцији за штампу у Влади Србије изјавио да грађани ове године неће добити бесплатне уџбенике јер су новац потрошили на море, уместо на књиге!

 

(преузето: телепромптер.рс)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *