ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Још једна помоћ Компаније „POOR – WERNER/WEBER“ поплављенима у Паланци: ДОНАЦИЈА СТИГЛА ОД ЗАПОСЛЕНИХ У БЕЧУ

IMG_0185Компанија „POOR – WERNER/WEBER“ наставља да помаже грађанима из поплављеног подручја у Смедеревској Паланци.

Овога пута директор огранка ове Компаније у Смедеревској Паланци Живорад Ђуричић, један од директора централе у Нишу Ненад Антић и представник руководства из Аустрије, посетили су паланачки Црвени крст да би уручили помоћ у вредности од 300.000 динара, намењену поплављенима у мајским поплавама.

Помоћ је уручена секретару Црвеног крста Снежани Жарковић.

-Дошли смо да предамо помоћ најугроженијим грађанима из подручја које је било поплављено. Вредност ове донације је 300.000 динара и то је помоћ која је прикупљена директно у нашој фирми од стране запослених у Бечу. Надам се да ћемо се касније одазвати и у другим активностима које ће се спроводити у Смедеревској Паланци – истакао је Антић

IMG_0183Иначе, ова Компанија је већ неколико пута учествовала у акцијама помоћи грађанима са подручја које је било захваћено поплавом.

-Ми смо у мају прво помагали нашим радницима који су били поплављени, којих је било двадесетак и та помоћ износила је и до сто хиљада динара по раднику. Потом смо укинули плаћање рачуна за мај и јун месец најугроженијим грађанима, такође са поплављеног подручја. Исто то радили смо и у другим општинама које су настрадале од поплава – рекао је Антић.

Компанија  „POOR – WERNER/WEBER“ у Смедеревској Паланци послује већ четири године, има око 13 хиљада корисника, а уговор о сарадњи потписан је на 25 година.

 

Д.Ц.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *