Još jedna pomoć Kompanije „POOR – WERNER/WEBER“ poplavljenima u Palanci: DONACIJA STIGLA OD ZAPOSLENIH U BEČU

IMG_0185Kompanija „POOR – WERNER/WEBER“ nastavlja da pomaže građanima iz poplavljenog područja u Smederevskoj Palanci.

Ovoga puta direktor ogranka ove Kompanije u Smederevskoj Palanci Živorad Đuričić, jedan od direktora centrale u Nišu Nenad Antić i predstavnik rukovodstva iz Austrije, posetili su palanački Crveni krst da bi uručili pomoć u vrednosti od 300.000 dinara, namenjenu poplavljenima u majskim poplavama.

Pomoć je uručena sekretaru Crvenog krsta Snežani Žarković.

-Došli smo da predamo pomoć najugroženijim građanima iz područja koje je bilo poplavljeno. Vrednost ove donacije je 300.000 dinara i to je pomoć koja je prikupljena direktno u našoj firmi od strane zaposlenih u Beču. Nadam se da ćemo se kasnije odazvati i u drugim aktivnostima koje će se sprovoditi u Smederevskoj Palanci – istakao je Antić

IMG_0183Inače, ova Kompanija je već nekoliko puta učestvovala u akcijama pomoći građanima sa područja koje je bilo zahvaćeno poplavom.

-Mi smo u maju prvo pomagali našim radnicima koji su bili poplavljeni, kojih je bilo dvadesetak i ta pomoć iznosila je i do sto hiljada dinara po radniku. Potom smo ukinuli plaćanje računa za maj i jun mesec najugroženijim građanima, takođe sa poplavljenog područja. Isto to radili smo i u drugim opštinama koje su nastradale od poplava – rekao je Antić.

Kompanija  „POOR – WERNER/WEBER“ u Smederevskoj Palanci posluje već četiri godine, ima oko 13 hiljada korisnika, a ugovor o saradnji potpisan je na 25 godina.

 

D.C.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.