ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Саопштење за јавност Адвокатске коморе Србије

310233_1Адвокатска комора Србије обавештава јавност да је данас 10.10.2014. одржан састанак у Министарству правде РС, на коме је разговарано о могућностима изласка из кризе.

После овог састанка, представници адвокатуре су информисали Протестни одбор о садржини разговора, при чему је Протестни  одбор одлучио да се настави са протестом у неизмењеном облику.

Протестни одбор Адвокатске коморе Србије поздравља чињеницу постојања разговора. Полазне основе, формулисане током састанка, представљају прихватљив основ за даље преговоре (уз потребу да буду прецизирани и стављени у временске оквире). Представници адвокатуре ће садржину разговора пренети чланству, управним одборима и надлежним органима коморе, а потом ће, већ у понедељак, изнети Министарству правде конкретан одговор на сваки од предлога  датих у полазним основама.

У сваком случају, наставља се са обуставом рада у неизмењеном облику, уз став Адвокатске коморе Србије да је потребно наставити дијалог са циљем проналажења решења за излаз из кризе.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *