Saopštenje za javnost Advokatske komore Srbije

310233_1Advokatska komora Srbije obaveštava javnost da je danas 10.10.2014. održan sastanak u Ministarstvu pravde RS, na kome je razgovarano o mogućnostima izlaska iz krize.

Posle ovog sastanka, predstavnici advokature su informisali Protestni odbor o sadržini razgovora, pri čemu je Protestni  odbor odlučio da se nastavi sa protestom u neizmenjenom obliku.

Protestni odbor Advokatske komore Srbije pozdravlja činjenicu postojanja razgovora. Polazne osnove, formulisane tokom sastanka, predstavljaju prihvatljiv osnov za dalje pregovore (uz potrebu da budu precizirani i stavljeni u vremenske okvire). Predstavnici advokature će sadržinu razgovora preneti članstvu, upravnim odborima i nadležnim organima komore, a potom će, već u ponedeljak, izneti Ministarstvu pravde konkretan odgovor na svaki od predloga  datih u polaznim osnovama.

U svakom slučaju, nastavlja se sa obustavom rada u neizmenjenom obliku, uz stav Advokatske komore Srbije da je potrebno nastaviti dijalog sa ciljem pronalaženja rešenja za izlaz iz krize.

 

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.