ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Култура

Београдска премијера филма „Love hunter: Приче из њујоршког таксија“

POZIVNICA BASTINOУ четвртак, 28. августа, у 20 часова у биоскопу „Roda cineplex“ биће одржана београдска премијера филма „Love hunter: Приче из Њујоршког таксија“, којој ће присуствовати екипа филма чија ће главна звезда Милан Мумин са осталим члановима бенда, након пројекције, одржати специјалан unplugged концерт у новоотвореном  кафе- ресторану „Баштино“.

„Love hunter: Приче из њујоршког таксија“ је филм о Милану Мумину, фронтмену бенда “Love hunter”, који је отишао у Њујорк са циљем да сними албум у Америци. Како би остварио свој циљ, возио је такси, а у исто време био у потрази за басистом. У његовом животу појављује се сјајан женски басиста, девојка која је за Милана била више од само колегинице из бенда. Тек што су почеле пробе коначно окупљеног бенда, у Њујорк долази Муминова дугогодишња девојка из Србије која за њих двоје има потпуно другачије планове…

6 Milan puts on his performer hat to cheer up a customer...for a nice tipМуминов смисао за хумор, његова истрајност да успе, доживаљаји из таксија, галерија различитих ликова, улице Њујорка су само неке од ствари које ће одушевити публику током филма.

Филм је ауторски деби браће Бале, Немање и Бранислава, родом из Новог Сада, који већ дуги низ година живе и раде у Њујорку. Браћа Бале су отишли на школовање у Америку као стипендисти и обојица завршили постдипломске студије на чувеном „Колумбија унивезитету“.

Након београдске премијере, филм ће започети биоскопски живот широм Србије и региона.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *