Beogradska premijera filma „Love hunter: Priče iz njujorškog taksija“

POZIVNICA BASTINOU četvrtak, 28. avgusta, u 20 časova u bioskopu „Roda cineplex“ biće održana beogradska premijera filma „Love hunter: Priče iz Njujorškog taksija“, kojoj će prisustvovati ekipa filma čija će glavna zvezda Milan Mumin sa ostalim članovima benda, nakon projekcije, održati specijalan unplugged koncert u novootvorenom  kafe- restoranu „Baštino“.

„Love hunter: Priče iz njujorškog taksija“ je film o Milanu Muminu, frontmenu benda “Love hunter”, koji je otišao u Njujork sa ciljem da snimi album u Americi. Kako bi ostvario svoj cilj, vozio je taksi, a u isto vreme bio u potrazi za basistom. U njegovom životu pojavljuje se sjajan ženski basista, devojka koja je za Milana bila više od samo koleginice iz benda. Tek što su počele probe konačno okupljenog benda, u Njujork dolazi Muminova dugogodišnja devojka iz Srbije koja za njih dvoje ima potpuno drugačije planove…

6 Milan puts on his performer hat to cheer up a customer...for a nice tipMuminov smisao za humor, njegova istrajnost da uspe, doživaljaji iz taksija, galerija različitih likova, ulice Njujorka su samo neke od stvari koje će oduševiti publiku tokom filma.

Film je autorski debi braće Bale, Nemanje i Branislava, rodom iz Novog Sada, koji već dugi niz godina žive i rade u Njujorku. Braća Bale su otišli na školovanje u Ameriku kao stipendisti i obojica završili postdiplomske studije na čuvenom „Kolumbija univezitetu“.

Nakon beogradske premijere, film će započeti bioskopski život širom Srbije i regiona.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.