ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Писма читалаца

Писма читалаца: КУДА ВОДИ ЛИЦЕМЕРЈЕ ЈЕДНОГ ЧОВЕКА?

375618_107800329365535_179186734_nПоштовани, упућујем Вам текст у вези са питањем „куда води лицемерје једног човека?“. Односи се на човека који је угасио фудбалски клуб са завидном традицијом.

У питању је ФК Радник.

У последње време, поред свих проблема које има ова наша напаћена општина, очи боде и чињеница да човек који је оцрнео фудбалски клуб „Радник“, представља једну политичку странку.

Наиме, Мирољуб Радовановић самопроглашени председник фудбалског клуба „Радник“, користећи своју функцију, узурпирао је просторије клуба, а неке  делове, као што је тераса клуба, отуђио и продао „Мегамаркету“.

484451_107160596096175_184591593_nКлуб је могао изворе финансирања да има од своје имовине, давајући је у закуп. Али не, клуб је угашен захваљујући Радовановићу, који је чак без имало срама, просторије клуба претворио у страначке просторије и то оне странке против које је 2012. на локалним изборима радио. Колонија је остала без клуба који је имао завидну традицију дугу безмало 50 година.

Питам се, куда води лицемерје овог човека?

 

С’ поштовањем,

Радоје Цвијановић, Смедеревска Паланка

2 thoughts on “Писма читалаца: КУДА ВОДИ ЛИЦЕМЕРЈЕ ЈЕДНОГ ЧОВЕКА?

  • Pevaljka

    Kakve izmišljotine, ne mogu da verujem… Radovanović je bio veliki dobrotvor kluba i dao je ogromne pare za FK Radnik, to mogu da potvrde svi koji iole poznaju noviju istoriju kluba. Klub su zatvorili izvesni Plana i ekipa iz ličnih (materijalnih) i političkih razloga. A ovaj „čitalac Radoje Cvijanović“ je izmišljeno ime, 100%.

    Reply
  • Baja Bandit

    Ovo kao da vam je pisao Srba iz Goloboka, toliko je „verodostojno“.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *