ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Речи и слике

НОВА АКЦИЈА КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ: МЛАДИ У ОБИЛАСКУ КУЛТУРНО-ИСТОРИЈСКИХ МЕСТА У НАШОЈ ОШТИНИ

KM0Канцеларија за младе, која у Смедеревској Паланци ради као организациона јединица Културног центра, организовала је целодневни излет по важним местима на територији паланачке општине – стоји у објави Канцеларије за младе.
– Група од петнаестак учесника ове једнодневне туре обишла је 11 знаменитих локација које имају велики културни, историјски и туристички значај. То је била прилика да се један број младих боље упозна са местом у коме живе
– Један од главних реализатора овог пројекта био је Бојан Антић, од недавно дипломирани туризмолог и лиценцирани тур. водич, иначе активиста Канцеларије и учесник неколико њених пројеката, који је знање из своје струке ставио у службу овог садржајног путовања и пресудно утицао да оно буде максимално квалитетно изведено.
– Напомена: на фотосима из овог албума нема Марка Марића, осим на оној једној из мини-буса, пошто је он био с оне стране објектива, тј. начинио је скоро све фотографије овде приказане.
– Читав овај „покретни догађај“ је осим забавно-едукативног имао и радни карактер, односно, представља активност Канцеларије за младе која садржи неколико аспеката истовремено  – каже се поред осталог у саопштењу Канцеларије за младе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *