NOVA AKCIJA KANCELARIJE ZA MLADE: MLADI U OBILASKU KULTURNO-ISTORIJSKIH MESTA U NAŠOJ OŠTINI

KM0Kancelarija za mlade, koja u Smederevskoj Palanci radi kao organizaciona jedinica Kulturnog centra, organizovala je celodnevni izlet po važnim mestima na teritoriji palanačke opštine – stoji u objavi Kancelarije za mlade.
– Grupa od petnaestak učesnika ove jednodnevne ture obišla je 11 znamenitih lokacija koje imaju veliki kulturni, istorijski i turistički značaj. To je bila prilika da se jedan broj mladih bolje upozna sa mestom u kome žive
– Jedan od glavnih realizatora ovog projekta bio je Bojan Antić, od nedavno diplomirani turizmolog i licencirani tur. vodič, inače aktivista Kancelarije i učesnik nekoliko njenih projekata, koji je znanje iz svoje struke stavio u službu ovog sadržajnog putovanja i presudno uticao da ono bude maksimalno kvalitetno izvedeno.
– Napomena: na fotosima iz ovog albuma nema Marka Marića, osim na onoj jednoj iz mini-busa, pošto je on bio s one strane objektiva, tj. načinio je skoro sve fotografije ovde prikazane.
– Čitav ovaj „pokretni događaj“ je osim zabavno-edukativnog imao i radni karakter, odnosno, predstavlja aktivnost Kancelarije za mlade koja sadrži nekoliko aspekata istovremeno  – kaže se pored ostalog u saopštenju Kancelarije za mlade.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.