ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДРУГИ ПИШУ

Ово је BIZLife „Изјава године“!

Radoslav_Milenkovic_MCB(1)И пету годину заредом избор за најбољу „Изјаву године“ пао је на једног уметника. Радослав Рале Миленковић са овом изјавом практично је „упао“ у последњем тренутку, а према броју „лајкова“, „шерова“ и коментара на FB, што је био критеријум за овогодишњи избор, „за длаку“ је победио новинара Дражу Петровића и професорку Србијанку Турајлић.

Рале Миленковић је овог месеца на телевизији Н1 изјавио:

„Данас смо у Вучићевом времену, човека који не спава и не престаје да ради… Вучић изазива у мени дубоко сажаљење. Волео бих да одспава мало, да би потрајао. Овако се стално осећам кривим, што он ради и не спава, јер како да ви не спавате? Мене плаши та надљудска мера. Ми смо имали огромну наду да ће одласком Милошевића бити боље, да ће сутра све да буде праведно, али очиглено да то није могуће. Треба да нас ослободе кривице да се дивимо нечијој натчовечности и да све добије неку људску меру. Чини ми се да је Маркс рекао осам сати радиш, осам сати неке духовне активности, осам сати спаваш. Премијер пропагира нездрав живот.“

Ово је пети пут како бирамо „Изјаву године“, а у претходне четири, два пута је победник био глумац Милан Лане Гутовић (2013. и 2014.). Музичар Зоран Костић Цане победио је 2012.године, док је глумац Никола Којо би најбољи у првом избору 2011. године.

Хвала нашим читаоцима што су нам и ове године помогли у избору.

 

(Извор: BIZLife)

One thought on “Ово је BIZLife „Изјава године“!

  • Dobra izjava ali mi kriterijum izbora ne zvuci bas objektivno. Lako se to naduva, nismo deca… mada, i deca to znaju…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *